divendres, 19 de març del 2010

QUÈ PENSEM??

Creiem que Una Mà de Contes és un recurs molt interessant, útil i divertit, ja que permet despertar l'interès dels menuts. A més, com hem pogut comprovar per al docent hi ha molta documentació que li pot resultar útil per prepararse abans d'explicar el conte o per treballar-ho posteriorment. A més, resulta molt enriquidor el fet de poder canviar experiències amb altres escoles i entre tots aconseguir un bon aprenentatge.

Us animem a provar aquest recurs i ens agradaria compartir aquesta experiència.

3 comentaris:

  1. Em sembla un bon recurs. És important que els nens aprenguin a través dels contes, perquè estan carregats de valors i són un mitjà que permet preservar la innocència. La societat no té temps per a contar "històries" i és una llàstima perquè molts d'ells estan desapareixent i la tradició oral s'està quedant en desús.
    Vosaltres, futures educadores, disposeu de les eines i el material necessari per crear i innovar en aquest sentit. Gràcies per fer-nos sabedors. No dubto que sereu unes grans professionals.
    Felicitats pel blog!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per confiar amb el nostre treball. Esperem que el nostre blog també et sigui útil a tu.

    ResponElimina
  3. Xikis felicitats, us animo a portar endavant aquestes idees com a futures educadores. Avui en dia, es necessita per als nostres peques.

    ResponElimina